Spuiten & Snikken is nu verkrijgbaar!

Het waren hectische dagen, maar ook heel bijzondere dagen. Een dag te vroeg kreeg ik het bericht van de drukker: ‘Uw boeken zijn onderweg’. Help! Gelukkig heb ik veel lieve mensen om me heen, iedereen stond klaar en na veel gezellige uren kon ik eindelijk zeggen: alle pakketjes zijn ingepakt.

Natuurlijk pakten we ieder pakketje met zorg in, schreef ik iets in ieder boek en maakten we er iets moois van. Vanochtend reed ik samen met mijn kleine meisje naar Bruna, om alle pakketten te verzenden. Na het plakken van honderden postzegels, liggen alle pakketjes nu klaar om naar hun eindbestemming te gaan: hoe bijzonder, op allerlei bekende en onbekende plekken in Nederland, België en zelfs in Frankrijk. Gelukkig bood Mila me de nodige hulp, zoals je op de foto kunt zien.

Komende dagen kunnen jullie mijn verhaal lezen. Ik zou het leuk vinden als je op Facebook een foto plaatst met het boek, en natuurlijk wil ik dolgraag van je horen hoe je het lezen van Spuiten & Snikken hebt ervaren.

Veel leesplezier!

Liefs,
Claudia

10801552_764699753566781_18622651183144382_n

One Response to Spuiten & Snikken is nu verkrijgbaar!

  1. Beste Claudia,

    Je boek gekregen als sinterklaascadeautje van me lieve vriend. Ben er in begonnen en kan gewoon niet stoppen met lezen…wat een herkenning op zoveel punten. Heel goed van je dat je je ervaringen op papier hebt gezegd, ik spreek uit ervaring dat het veel voor andere mensen betekend!

    Groetjes,
    Romy

Leave a reply