Over Claudia

Claudia van Loon (1985) is de schrijfster van Spuiten & snikken. Ze is opgegroeid in Tilburg en woont sinds september 2018 in Erding, net boven München. In 2012 trouwde ze met Jan (1984). Vanaf het begin van haar relatie houdt ze een dagboek bij, waarin ze haar diepste gevoelens aan het papier toevertrouwt. Thema’s als vruchtbaarheidsproblemen, ICSI-behandelingen, liefde, misbruik, het moederschap en reizen beschrijft ze puur, waarbij ze haar meest kwetsbare kant toont.

Claudia is moeder van ICSI-dochters Mila (2014) en Luna (2015) en is naast schrijfster van Spuiten & snikken senior communicatieadviseur bij coöperatie DELA. Ze is een familiemens, houdt van reizen en koken, en viert het leven met de mensen van wie ze houdt. Het is haar doel anderen te helpen met haar verhaal. Met het uitgeven van dit boek debuteert Claudia en wordt haar droom werkelijkheid.

Reiki (energetische) behandeling boeken (ook op afstand?)

Sinds 2019 is Claudia ook gecertificeerd Reiki-behandelaar, in Duitsland behaalde ze de Reiki-graden en je kunt bij haar terecht voor energetische behandelingen, ook op afstand.

Claudia: ‘Door alle vruchtbaarheidsbehandelingen, hormonen, de stress en jarenlange strijd voor een kindje kreeg ik in 2017 een burn-out (lees hierover in mijn blog). Stress, verdriet en angst kunnen zich  je lichaam ophopen waardoor blokkades ontstaan, zo kreeg ik paniekaanvallen en durfde ik zelfs geen snelweg meer te rijden door hyperventilatie. Je kunt dus heftige lichamelijke als mentale klachten krijgen door deze blokkades; een steen op je maag, een dichtzittende keel, het gevoel alsof je jezelf kwijt bent. Maar ook oud (onverwerkt) verdriet, rouwen , je voelt alsof je jezelf kwijt bent, zit continu in je hoofd en voelt je onrustig en emotioneel. Alles was teveel en ik was compleet overprikkeld.  Veel lotgenoten zullen dit ongetwijfeld herkennen. Dankzij Reiki herstelde ik helemaal, ik behandel niet alleen mezelf maar ook anderen. Dit kan ook op afstand, en dat klinkt wellicht wat onwerkelijk, maar kan écht. Ik heb al veel mensen mogen begeleiden: van lichamelijke klachten als blessures, kindjes met zindelijkheidsproblemen, tot stressgerelateerde klachten, hooggevoeligheid, en andere ziektebeelden.

Heb je interesse? 

Stuur me een e-mail  als je nieuwsgierig bent of een behandeling (op afstand) wil boeken. Ik help je met alle liefde om alle energiecentra in je lichaam (er zijn 7 hoofdcentra, ook wel chakra’s genoemd) weer in balans te brengen en jouw zelfgenezend vermogen weer te activeren. We bespreken eerst de oorzaak van je klachten en bepalen dan of ik je één dag of bijvoorbeeld 4 dagen behandel. Ik coach je en geef je tips.’

Hieronder een reactie van Janneke uit Rotterdam, die ik 4 dagen mocht begeleiden:

‘Ik heb 4 behandelingen op afstand van Claudia mogen ontvangen. Een heel bijzondere ervaring!
Claudia is erg kundig, vriendelijk en heeft een hele fijne energie. Ze neemt echt de tijd voor je.
Ze probeert de behandeling zo goed mogelijk op jouw wensen en situatie af te stemmen en geeft je, als je dat wilt, ook nog andere tips mee.

De behandelingen waren een moment van ontspanning en hebben me veel inzichten gegeven. Daarvoor ben ik Claudia heel dankbaar.
In de toekomst zal ik zeker nog vaker gebruik maken van haar bijzondere gave. Als je nog twijfelt, gewoon doen!’