Freya: bijeenkomst voor lotgenoten

Als je kinderwens niet (makkelijk) wordt vervuld, kun je je soms eenzaam voelen. Voor iedereen om je heen lijkt het leven door te gaan, terwijl jij in de ‘wachtstand’ blijft zitten. Er zijn genoeg lieve mensen om je heen, maar écht begrijpen doen ze je voor jouw gevoel niet (altijd). Dat wil niet zeggen dat de omgeving je niet kan steunen in deze moeilijke tijd. Met de juiste handreikingen zijn zij juist nu van onschatbare waarde voor jou en maken ze het verschil!

Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, organiseert op zaterdag 22 november in Ede een evenement met als thema “Een vervulde kinderwens en je omgeving”. Tijdens de dag staat een team van psychosociaal professionals klaar om diverse inhoudelijke sessies te begeleiden. Extra bijzonder is dat ook een moeder aan het woord komt. Zij vertelt hoe zij probeert haar dochter en schoonzoon te steunen, maar ook legt zij eerlijk en openhartig uit tegen welke obstakels ze aanloopt.

Lijkt het je interessant om deze dag – eventueel met de mensen uit je omgeving – bij te wonen? Je leest alles over het programma, de sprekers/workshopleiders en locatie op de website van Freya.
Claudia

 

 

Leave a reply