Eerste gedrukte exemplaar van Spuiten & snikken!

1505476_756510631052360_1195917977879878427_nNa maanden van hard werken was er dit weekend dan eindelijk een belangrijke mijlpaal. Ik heb dagen, avonden en weekenden gewerkt om mijn verhaal op papier te zetten. Al mijn gevoelens heb ik de afgelopen jaren toevertrouwd aan het papier. Ik leg mijn ziel en zaligheid bloot, en over een paar weken kan iedereen mijn ervaringen en gevoelens lezen.

Ik bleef schrijven, schrappen, informatie zoeken en teksten toevoegen om het boek steeds beter te maken. Dat alles deed ik op de computer, maar afgelopen vrijdag was er dan eindelijk de bus van TNT. Als een kind zo blij rende ik naar de voordeur om mijn pakketje in ontvangst te nemen, met daarin de eerste twee exemplaren van mijn boek. Ik scheur het pakket open, en houd dan na al die jaren mijn eigen boek vast. Ik kan het aanraken en doorbladeren, en wat ben ik trots dat ik uiteindelijk door heb gezet om dit te doen.

Waargebeurd
Het worden spannende weken, want alles wat in mijn boek staat is gebaseerd op de waarheid. Niets is fictie, alles heb ik daadwerkelijk zo beleefd. En juist met die intense gevoelens hoop ik veel mensen te helpen. Ik denk dat het niet alleen voor lotgenoten, maar ook voor andere mensen een mooi verhaal is om te lezen. Bijvoorbeeld voor mensen die in hun omgeving te maken krijgen met verminderde vruchtbaarheid, met IUI-, IVF- en ICSI-behandelingen.

Dankjewel
Over minder dan drie weken is daar weer die bus, die voor mijn deur stopt. Dit keer niet met twee proefexemplaren, maar met de volledige eerste druk. Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar bestelling, ik pak jouw pakket met liefde in zodat je het nog voor Sinterklaas thuis hebt. Laat je me wel weten wat je vindt van mijn verhaal? Dat kan hier, of op de speciale Facebookpagina van Spuiten & snikken.

10388177_756510694385687_1526795655433942658_nWil jij het boek Spuiten & snikken bestellen? Dat kan hier.

Leave a reply