Bestellen & Reiki

vz_spuitenensnikkenSpuiten & snikken kost € 18,95 en kun je bestellen via Bol.com.

Ook kun je bij mij terecht voor Reiki-behandelingen (ook op afstand). 
Door stress, angst, onverwerkt verdriet en ook de jarenlange nasleep van vruchtbaarheidsbehandelingen kunnen blokkades ontstaan. Deze blokkades in je lichaam uiten zich in lichamelijke (buikpijn, darmklachten, druk op je borst, tintelingen in je handen en voeten, dichte keel) maar ook mentale klachten (angst, piekeren, onrust, niet meer kunnen ontspannen, slaapproblemen, overprikkeld zijn). Ik help je graag (ook op afstand) om deze blokkades weer vrij te maken, al je energiecentra (je hebt 7 hoofdcentra, ook wel chakra’s genoemd) met elkaar in balans te brengen. Een behandeling werkt ontspannend en activeert jouw zelfgenezend vermogen. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Heb je interesse? 

Stuur me een e-mail  als je nieuwsgierig bent of een behandeling (op afstand) wil boeken. Ik help je met alle liefde om alle energiecentra in je lichaam (er zijn 7 hoofdcentra, ook wel chakra’s genoemd) weer in balans te brengen en jouw zelfgenezend vermogen weer te activeren. We bespreken eerst de oorzaak van je klachten en bepalen dan of ik je één dag of bijvoorbeeld 4 dagen behandel. Ik coach je en geef je tips.’

Hieronder een reactie van Janneke uit Rotterdam, die ik 4 dagen mocht begeleiden:

‘Ik heb 4 behandelingen op afstand van Claudia mogen ontvangen. Een heel bijzondere ervaring! Claudia is erg kundig, vriendelijk en heeft een hele fijne energie. Ze neemt echt de tijd voor je.
Ze probeert de behandeling zo goed mogelijk op jouw wensen en situatie af te stemmen en geeft je, als je dat wilt, ook nog andere tips mee.De behandelingen waren een moment van ontspanning en hebben me veel inzichten gegeven. Daarvoor ben ik Claudia heel dankbaar.

In de toekomst zal ik zeker nog vaker gebruik maken van haar bijzondere gave. Als je nog twijfelt, gewoon doen!’